Fairytale Endless

Fairytale Endless


‘Prinses Akiko ! Jij moet kiezen! Bywater of Feniks! Jij moet kiezen, jij moet… Feniks, Feniks, Feniks…’

De woorden echoën door haar hoofd. Die zal ze zich altijd blijven herinneren.Zoals ook de Sanguinary die zijn enorme vleugels rond zijn naakte lijf plooide voordat hij met de schaduwen versmolt. En zij… die helemaal alleen achterbleef.

Meghan ziet duidelijk dat de demonenhel niet meer te temperen is. Alle door Sanguinary’s getormenteerde bewoners vangen samen plunder- en vernieltochten aan. Het ooit zo mooie Thiane Pudong dat met veel liefde werd opgebouwd, stort zienderogen als een blokkentoren in elkaar. Het is toch onmogelijk dat men haar vraagt een keuze te maken tussen het redden van ‘Thiane Pudong’ en ‘Percy’, haar liefste die ze zo bemint? Helemaal overtuigd dat ze Percy’s lot met de dood heeft bezegeld is ze niet. Ze zal pas zeker zijn wanneer ze van het een of het ander een bewijs krijgt. Daarom beslist ze hem te zoeken. Maar de jungle is niet zo rustgevend als ze eerst dacht. Dit bewijst de ontmoeting met de geesten Kindness en Boldness die haar in afspraak met de dolende Mandarijn willen beletten om een bezoek te brengen aan de ‘Verboden Stad.’ Is die stad wel zo verlaten als bij het eerste zicht? Een ontmoeting met Layazal brengt hier meteen verandering in.

Citaat:

Meghan kruipt panikerend op handen en voeten over het vochtige mostapijt. Ze roept allesbehalve rustig haar onmacht de wereld in alsof ze hoopt dat ergens iets of iemand haar te hulp snelt. ‘Ik was zo dichtbij, Wiseguy! Dit was de laatste tegel, wat moet ik nu? Kan het me nu niet eens voor een keer meezitten? Neen… laat dit toch niet waar zijn!’

www.kramat.be


Reacties zijn gesloten.